ORDINA BLOGT

Ordina .NET Kickstarter

Schoolverlaters krijgen een intensieve .NET training bij Ordina

  • Pieter Nijs
  • 3 december 2013

Wat is .NET Kickstarter?

.NET Kickstarter is een traject dat de nieuwe lichting juniors kan volgen bij Ordina. Gedurende drie maanden krijgen ze een intensieve opleiding van de seniors zodat ze met voorsprong aan hun professionele carrière kunnen beginnen.
Met deze opleiding proberen we het gat te dichten tussen wat ze op school geleerd hebben en de kennis en ervaring die ze in real life nodig zullen hebben.
Ook na deze training zullen de trainers de starters blijven coaches en hun begeleiden zodat ze kunnen continu kunnen groeien op professioneel gebied.

 

Welke thema’s komen allemaal aan bod?

Tijdens de training komen alle grote takken binnen .NET, die Ordina aanbiedt aan zijn klanten, aan bod. Wat dit precies allemaal is, kan je vinden in onze .Net Kickstarter brochure (onder voorbehoud van wijzigingen).
Jaja, het mag duidelijk zijn dat het gaat om een serieuze brok aan kennis die er te vergaren valt! En met deze kennis en ervaring neemt de carrière van de starters bij Ordina een mooie kickstart!

 

De trainers

Onze senior .NET consultants staan in voor deze opleiding. Zij zijn experten in hun vakgebied met reeds jaren ervaring op verschillende projecten. Zij zijn dus de ideale leermeesters en kunnen de starters heel wat kennis bijbrengen en ze vanuit hun eigen ervaring heel wat extra inzichten geven.
Ook aan mij werd gevraagd of ik een aantal trainings zou willen geven. Uiteraard, ben ik hierop ingegaan en ik zal instaan voor: .NET Overview / C# basics, Object oriented design and development en Advanced C#. Tevens zal ik ook als coach aanwezig zijn bij enkele Development Cases.

 

Wauw!

Zelf schoolverlater? En heb je zin om je carrière te starten bij Ordina en dat met een fameuze kickstart? Of heb je nog vragen ivm .NET Kickstarter? Aarzel dan niet om mij te contacteren!

 

Moest ik nu pas de schoolbanken verlaten, ik zou het wel weten!

Links

.NET Kickstarter Slideshare

Over de auteur:

Pieter Nijs

Als .NET Software Engineer denkt Pieter steevast mee met de klant, zodat die de applicaties krijgt die hij ├ęcht wil. In zijn blogs zal hij zeker niet nalaten om de fun-factor bij Ordina rijkelijk aan bod te laten komen.