ORDINA BLOGT

Case - Smart equipment monitoring

  • Carlo Schots
  • 21 juni 2017

Het beheer van werktuigen op grote industriële sites is geen eenvoudige taak. Werk moet zo efficiënt mogelijk worden gepland en uitgevoerd. Onvindbaar of dubbel geboekt materiaal leidt zowel bij werkgever als werknemer tot frustraties. Tijd en geld gaan verloren, om nog te zwijgen over de mogelijke risico’s van materialen die in zones terecht komen waar ze een gevaar vormen (bv. explosiegevaarlijke zones).

Door slijpschijven, boormachines enz. te voorzien van locatiesensoren wordt deze problematiek aanzienlijk teruggedrongen. Wie de data van deze sensoren slim capteert, interpreteert en de juiste vervolgacties plant, maakt een groot verschil inzake veiligheid en efficiëntie van zijn medewerkers.

Wij definiëren samen met u uw business case en werken een schaalbare oplossing op maat uit, rekening houdend met uw bestaand systeemlandschap. Als systeemintegrator adviseren wij u end-to-end, van sensorselectie en connectiviteit tot platformselectie, implementatie en integratie met uw bestaande business en ERP systemen.