EVENEMENT

Het SAP-team van Ordina behaalt certificering voor de producten van SAP HANA

-

Mechelen, 12 maart 2014

SAP® service- en distributiepartner Ordina Belgium heeft vandaag aangekondigd dat het de SAP HANA-certificering heeft ontvangen van SAP AG. Na een uitgebreide audit van zijn verkoop-, service- en ondersteuningsorganisatie, mag Ordina Belgium SAP HANA-oplossingen verkopen en implementeren bij zijn klanten in België en Luxemburg.

Analisten voorspellen dat “in-memory-computing” dezelfde impact op de sector zal hebben als het internet. Real-time, Self-Service Business Intelligence en Big Data Analytics zijn nog maar het begin van een nieuw tijdperk.

De SAP-professionals van Ordina helpen de klanten om hun investeringen in SAP maximaal te doen renderen. Het gespecialiseerde team “SAP database and technology” volgt de technologische innovatiegolf van SAP vanaf het prille begin.
SAP HANA is een gecombineerde hardware- en softwareoplossing die servertechnologie omvat, gekoppeld met SAP HANA-toepassingssoftware. HANA staat voor High performance Analytics Appliance. Het platform van SAP HANA benut in-memory computing om data-intensieve processen te versnellen en minder complex te maken.  

“Effectief gebruik van real-time data resulteert in echte businesswaarde. Het vereist een nieuwe manier van denken, los van de bestaande economische en organisatorische modellen. Kiezen voor SAP HANA is meer dan een database migratie”, zegt Bart Nys, SAP Unit Manager bij Ordina Belgium.  

Ordina ziet meerdere toepassingsdomeinen voor SAP HANA. Concrete business cases zullen worden gedemonstreerd op het SAP Big Data Forum op 13 maart.

“Met deze certificering onderscheidt Ordina zich op de markt”, zegt Bart Nys.
“Het behalen van deze certificering bewijst de diepgaande kennis en ervaring in het leveren van end-to-end SAP HANA-oplossingen van Ordina.”

“Het toont duidelijk aan dat de SAP-services van Ordina Belgium voldoen aan de SAP-standaarden. Onze klanten kunnen dus rekenen op hoogwaardige consultancy en ondersteuning voor het implementeren van hun SAP-oplossingen”, besluit Bart Nys.