EVENEMENT

BI Innovation Radar: Efficiënt financieel beheer in de ziekenhuissector

19 juni 2014 - 15:00 tot 18:00
-
Schrijf u direct in

Een betaalbare, betrouwbare en beschikbare zorg blijven garanderen is zowat de belangrijkste uitdaging binnen de ziekenhuissector.

  • Steeds meer verplichtingen, opgelegd vanuit de federale en de Vlaamse overheid (bv. verwerking en analyse van statistische gegevens op basis van registraties, financiële gegevens)
  • De professionalisering van het management zorgt voor een toename van het aantal en het belang van ondersteunende staffuncties
  • Fusies tussen diverse (publieke en private) organisaties vragen om een doortastende en lange termijn aanpak
  • Een groeiend aantal nieuwe zorgbehoeften (korte opnames, dagbehandelingen, enz.)
  • Een duidelijke behoefte aan specifieke en integrerende competenties (bv. projectleiders, financiële experten per afdeling, logistieke expertise)
  • Een verhoogde personeelsuitstroom

MEDIscovery van Agilos en Ordina biedt uw ziekenhuis inzicht in zijn kwaliteit en financiële gezondheid op een gebruiksvriendelijke en begrijpbare manier:
Financieel
- Transparantie binnen de P&L wat betreft facturatie
- Rendement per kostencenter, per specialisatie, per behandeling, ... (per Omzet %)
- Beperken van manuele transacties voor wat betreft betaling van artsenhonoraria (correcties, validaties, ...)
Productie
- Online overzicht magazijn voorraad
- Traceerbaarheid van medicijnverbruik per kostencenter, per arts, per behandeling, ...
- Onmiddellijke analyse van rendement per afdeling (anesthesie, ...)
Management
- Institutioneel Dashboard
- Monitoring van de belangrijkste KPI's met alarm signalen voor exception handling
 

Bottom line
Ziekenhuizen zitten op een berg data, die wanneer correct gebruikt, een competitief voordeel kan opleveren. Als Ordina VisionWorks & Agilos hebben wij reeds jaren ervaring binnen de BI wereld, en brengen onze kennis zowel naar grote multinationals als naar de zorgsector. Als u het toestaat om ons mee te betrekken in het proces, zijn wij ervan overtuigd dat wij een duidelijke meerwaarde kunnen aantonen voor uw organisatie.
 

BI Innovation Radar
Met onze BI Innovation Radar events houden wij specifieke doelgroepen op de hoogte van nieuwe, innovatieve toepassingen die uw business kunnen ondersteunen.
Deze sessie richt zich tot CFO's, CIO's, CMO's, directie, beleidsadviseurs, financial controllers en BI managers van ziekenhuizen.

Ervaren Agilos & VisionWorks business consultants zullen u kort en helder toelichten dat wij uw problematiek begrepen hebben en dat BI oplossingen voor ziekenhuizen niet overmatig complex hoeven te zijn. 

Aarzel niet langer en schrijf in!
Wij kijken ernaar uit u te mogen ontmoeten.