EVENEMENT

Inspiration Workshop: Big Data? Begin bij het begin!

24 september 2014 - 15:30 tot 19:30
-
Schrijf u direct in

Inspiratie en ideeën voor financiële instellingen

Data is de nieuwe olie van de 21ste eeuw!  Data levert (meer)waarde op wanneer men er slimme dingen mee doet. Zoals het maken van nieuwe combinaties die eerder niet mogelijk waren of te veel tijd kostten.
Om alle beschikbare relevante gegevens samen te brengen en in te zetten als fundament voor slimme initiatieven hebt u betrouwbare, snelle en efficiënte oplossingen nodig.

Ordina Belgium en MongoDB nodigen u graag uit op woensdag 24 september te Mechelen voor een “Inspiration Workshop voor Financiële dienstverleners”waar we beginnen bij het begin, relevante data die moet verzameld en ontgonnen worden.

Financiële instellingen zijn “data-driven” organisaties. Ze beschikken over enorme hoeveelheden klanteninformatie die waardevol kan zijn voor verdere groescenario’s. Verder worden ze door nieuwe wet-en regelgevingen en een globaliserende markt gedwongen bestaande systemen te innoveren, sneller en transparanter te maken. Daarbij zijn kosten- en procesefficiëntie kritische succesfactoren.

Ordina denkt als ICT dienstenleverancier na over deze uitdagingen en biedt oplossingen die waarde voor uw organisatie toevoegen. MongoDB’s NoSQL database is dé nieuwe generatie operationele databases, snel, eenvoudig en schaalbaar.
Samenbrengen van data is essentieel voor het creëren van nieuwe “business insights”. 
Dankzij MongoDB kunnen we sneller én goedkoper nieuwe innoverende oplossingen bieden ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen.

Tijdens dit event tonen wij u graag de revolutie die gaande is wat betreft data platformen en hoe u succesvol kan omgaan met data....
Laat je op 24 september (vrijblijvend) inspireren!  Blokkeer de datum in uw agenda en reserveer je plaats.
Aarzel niet andere medewerkers binnen uw organisatie te informeren over dit initiatief!