EVENEMENT

Community BI.... Iedereen doet het!

-

Community BI…
In tijden van economische druk, snel wisselende bedrijfsprocessen en explosief groeiend aantal informatiebronnen wordt de roep bij medewerkers om juiste en tijdige informatie steeds belangrijker. Een steeds grotere groep medewerkers heeft dagelijks up-to-date informatie nodig om hun werk vlot te kunnen uitvoeren. Community BI staat voor snelle informatievoorziening in het formaat zoals de gebruiker het graag ziet. Gebruikers zijn onafhankelijk van de IT-afdeling en kunnen alle mogelijke data combineren en analyseren zonder dat ze dagen of weken moeten wachten. Wordt de informatiebron populair dan kan de IT afdeling overnemen.

Iedereen doet het!
Microsoft Excel en PowerPoint zijn de meest gebruikte applicaties als het gaat om analyseren en presenteren van cijfers. Ze worden gebruikt op alle niveaus binnen een organisatie zowel voor ad hoc rapporten, planning, budgettering als voor simulaties.  Vandaag kan je deze persoonlijke oplossingen opschalen tot een “corporate BI-oplossing”.

Alles kan beter.
Data analyseren, consumeren en delen binnen uw SharePoint omgeving bijvoorbeeld.
Of gebruikers interactieve rapporten laten bouwen op consistente data. Zonder programmeren, snel en efficiënt.
Met SharePoint en Office heeft u alle ingrediënten in huis om de beschikbare informatie binnen uw organisatie beter te gebruiken.

Catalysator naar innovatie ?
Van self-service BI naar operationele BI dankzij een betere structuur in uw gebruikersrapporten…

Denk erover na.
Het Ordina webinar behandelt volgende topics:
Office en SharePoint – better together? Wat levert het op? Hoe begin je eraan? Cases.

Bekijk het webinar via deze link.