EVENEMENT

Apps zijn hot.... Maak je daarom een mobiele app voor je business?

-

Apps zijn hot!
De consument is er gewend aan geraakt relevante informatie op ieder gewenst moment op smartphone beschikbaar te hebben. Apps zijn daarbij een efficiënt marketinginstrument geworden. Bedrijven ontwikkelen apps om hun doelgroep te voorzien van relevante content. Klanten komen zo informatief of interactief in aanraking met je onderneming.

Maak je daarom een mobiele app voor je business?
De snelheid, de efficiëntie en de flexibiliteit die we kennen vanuit onze privésfeer nemen we mee in de werkomgeving. Papieren documenten werden al vervangen door elektronische informatie op onze PC, nu willen we deze kennis op onze smartphone en/of tablet.  IT-consumerization ondersteunt op deze manier business-modernization. Apps zorgen daardoor niet enkel voor sterkere klantenbinding of online commerce maar helpt ook je online workforce.

En, maak je die dan in Microsoft Windows8 ?
Apple (met iOS) en Google (met Android) zijn de huidige marktleiders op smartphone en tablet gebied. Windows 8 van Microsoft is nieuw, maar houdt van oudsher rekening met security en beheer van uw applicatie. Windows 8 is simpel, intuïtief, snel en integreert met de vertrouwde Microsoft omgeving. Dien je dus zeker mee in overweging te nemen, temeer daar alle platformen nog sterk in beweging zijn en een een multi-platform benadering daarom sowieso aangeraden is.

Denk erover na!
Het Ordina webinar behandelt volgende topics:
Drivers mobiele apps voor uw business? Toepassingen & voorbeelden.
Waarom apps ontwikkelen in Windows 8? ROI’s.
Waar dien je op te letten bij apps ontwikkeling? Do’s & Dont’s.
Microsoft Windows 8, Line Of Business Apps - is het iets voor u?

Bekijk het Ordina webinar via deze link.