EVENEMENT

Ordina @ Indumation 2015

6 mei 2015 - 10:00 tot 8 mei 2015 18:00
-

Tomorrow’s Industry Today - Innovate and Optimize your Production, Machines and Processes with Success op Indumation.be

187 exposanten brengen de recentste hightech en trends uit de industriële automatisering naar Kortrijk Xpo. 
U ontdekt de nieuwste technologie, applicaties en oplossingen voor factory- process- en infrastructure automation.

Wat kan Ordina voor u betekenen?

Wij optimaliseren uw productieproces!
Hoe verlaagt u als productiebedrijf de kosten en verbetert u de doorlooptijden en productkwaliteit, rekening houdend met de volatiele grondstoffenmarkten, stijgende transport- en energiekosten, en de strenge veiligheids- en milieunormen?
Ordina gaat samen met u de uitdaging aan en ontwikkelde iMESure, een manufacturing execution & intelligence-platform voor zowel kleine als grote bedrijven.iMESure is compact en focust op modulariteit, best practices en ondersteuning van beleidsbeslissingen. Zo kunt u zonder zware implementatie van een Manufacturing Execution System (MES) toch het beheer van uw materiaalstromen, bedrijfsprestaties en energieverbruik optimaliseren.
Ordina adviseert en begeleidt u bij de technologische keuzes, de implementatie, de maatwerkontwikkeling en de integratie van iMESure in uw bestaande IT-omgeving.

Wij vereenvoudigen uw planning!
Hoe zet u mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in zonder in te boeten aan kwaliteit? Een delicate evenwichtsoefening. Ordina Advanced Planning & Scheduling optimaliseert en vereenvoudigt uw planningsproces. 
Het Ordina APS-team werkt productonafhankelijk en start vanuit uw organisatiebehoefte. We verhogen de efficiëntie en kwaliteit van uw planning dankzij snellere levertijden en een efficiënt en transparant kostenbeheer. U kan flexibel en efficiënt omgaan met pieken en dalen in werklast en krijgt een beter inzicht in potentiële investeringen. De samenhang binnen uw organisatie gaat erop vooruit. Met efficiënte tools bent u voortaan in staat duidelijke doelstellingen te formuleren

Bezoek ons op Indumation.be 2015.
U vindt ons op H6-B08 (standnummer) samen met onze partner Phoenix Contact.
Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten.

Meer info: http://www.indumation.be/nl/concept