EVENEMENT

VIP Arrangement - Avant Première Lee & Cindy C.

- KINEPOLIS - Groenendaallaan 394 - 2030 Antwerpen
Schrijf u direct in

Na de succesvolle musical Assepoester en de televisiereeks Oud België ging Stany Crets een nieuwe uitdaging aan. Een eerste langspeelfilm - Lee & Cindy C. Naast de regie, is ook het scenario van zijn hand. De opnames vonden plaats in en rond Mechelen, oa in de kantoren van uw business partner, ICT-dienstenleverancier Ordina. Het resultaat zien we in de zalen vanaf 1 juli 2015.

Ordina Belgium nodigt u en uw partner graag uit op de avant-première op dinsdag 23 juni om 20u00 in Kinepolis Antwerpen. Na de voorstelling bent u van harte welkom op de receptie voor een nagesprek en ontmoeting met de regisseur Stany Crets en de cast.

Over de film:
Lee, zanger van een amateuristische grungerockband, en Cindy C., een schlagerzangeres en publiekslievelinge, bevinden zich op een belangrijk keerpunt in hun leven waardoor ze sympathie voor elkaar krijgen. Lee & Cindy C.  is een romantische tragikomedie over rockdromen, schlagerpassie en onvoorspelbare liefde. Een cast met oa Bert Verbeke, Ann Van den Broeck, Jaak Van Assche, Nico Sturm, Ruth Beeckmans en Nathalie Meskens. Stany Crets zelf speelt ook in zijn film. In een cameo. A la Hitchcock.

Heb je zin in een ontspannend avondje uit?
Pik de debuutfilm "Lee & Cindy C."  mee en geniet na in een informele sfeer samen met de acteurs.
Blokkeer de datum in uw agenda en reserveer je plaats.

Geef in het commentaarveld aan of je alleen of vergezeld komt.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten.
Groetjes,
Het Ordina Belgium - team.