EVENEMENT

Ordina Open Innovatie Dag

6 oktober 2015 - 15:30 tot 20:00
-
Schrijf u direct in

Verandering is een constante geworden en de spelregels in de business en de manier waarop we werken verandert voortdurend. Met de acceleratie van technologische mogelijkheden en exponentiele toename van de disruptie is de urgentie om te vernieuwen groter dan ooit.
Hoe blijf je als organisatie relevant en onderscheidend? Vernieuw je of loop je het risico dat je business compleet verdwijnt?  
Technologie is niet alleen een belangrijke driver van de disruptieve krachten, maar biedt ook mogelijkheden om succesvol te transformeren en nieuwe kansen te ontwikkelen in het veranderende speelveld.

Wij nodigen je graag uit op de Ordina Open Innovatie Dag op dinsdag 6 oktober.

De Ordina Open Innovatie Dag staat in het teken van vernieuwend denken en handelen. ICT speelt een nieuwe rol en heeft het meeste waarde als we het voor mens en maatschappij kunnen laten werken. Een belangrijk onderdeel van het event is de Innovation Challenge. Een jaarlijkse wedstrijd waar Ordina klanten en prospecten een podium biedt voor innovatieve ideeën. Winnaars worden ondersteund om hun digitale innovatie tot uitvoering te brengen.  

6 oktober wordt op gang getrokken met een wake-up call van Richard van Hooijdonk.
Verder luisteren en kijken we naar inspirerende voorbeelden en ontdekken we nieuwe innovaties.
Je tijdsinvestering verdien je gegarandeerd terug.

We hopen je zeker te mogen begroeten.