EVENEMENT

Ordina Open Innovatie Dag - 12 oktober 2016 - Nieuwegein, Nederland

-
Schrijf u direct in

Hoe blijft u onderscheidend en relevant in een snel veranderende digitale wereld? Dit vraagt aanpassingsvermogen van organisaties maar vooral ook van mensen. Loopt u nog voorop? Heeft u de mindset en de tools om uw business en uzelf te innoveren?

Ordina Belgium nodigt u graag uit in het hoofdkwartier te Nederland zodat u zich kan laten inspireren door interessante sprekers en innovatieve cases.

Een luxe autocar zorgt voor ons vervoer naar en van de eventlocatie. Wij voorzien een opstapmogelijkheid in Gent, Brussel, Antwerpen en Hasselt. Tijdens het traject wordt u getrakteerd op de eerste vernieuwende ervaringen van de dag.

Inschrijven?
Geef in het commentaar-veld aan of u met eigen vervoer komt of u meereist met de autocar (+ keuze opstapplaats Gent, Brussel (Zaventem), Antwerpen of Hasselt.
U ontvangt enkele dagen voor het event een persoonlijke bevestigingsmail met meer details aangaande uw Ordina host, uw opstapplaats en de tijdsregeling.

Deze Open Innovatie Dag is een kennisplatform met getuigenissen, demo’s, trends en praktische aanbevelingen om uw innovatieprojecten op te starten. Uw tijdsinvestering verdient u gegarandeerd terug.   
Wij hopen u zeker te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Het Ordina Belgium-team