EVENEMENT

Ordina @ Meet the Experts - Bedrijfsdata: wetgeving & security

15 september 2016 - 9:30 tot 13:30
- ALM Antwerpen, Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem

Waar worden uw bedrijfsdata vandaag opgeslagen? En hoe veilig gebeurt dat? Het zijn de centrale vragen tijdens dit Business Meets IT seminarie over de verstrengde regels rond het bewaren van persoonsgegevens. Bedrijven kunnen binnenkort immers verantwoordelijk worden gesteld als dergelijke data op straat komen te liggen door een lek, hack of een ander probleem. Dit gratis seminarie brengt bezoekers up-to-date rond de zogenaamde General Data Protection Regulation, en legt uit hoe bedrijven compliant kunnen worden met deze nieuwe wetgeving.

Voor Ordina is security is een randvoorwaarde voor het veiligstellen van de belangen en bedrijfsdoelstellingen van uw onderneming.
Security vraagt om een aanpak die rekening houdt met normen en regelgeving binnen uw marktsegment, met de veiligheid van uw data, uw softwaretoepassingen en uw infrastructuurlandschap.

Maak kennis met onze visie, expertise en aanpak tijdens het Meet the expert seminar op donderdag 15 september te Antwerpen.

Ontmoet Mark Vandenwauver, Security Expert en volg zijn presentatie:

Managing information security risks associated with GDPR

Nu dat GDPR is goedgekeurd en de naleving ervan binnen 2 jaar een absolute must is, is het belangrijk dat bedrijven begrijpen hoe hun informatiebeveiligingslandschap veranderd is hierdoor en welke maatregelen ze kunnen nemen om deze informatiebeveiligingsrisico’s te beperken. In deze presentatie zal Mark sommige van de praktijken toelichten die hiervoor in aanmerking komen.

Meer info en inschrijven via deze link: http://www.businessmeetsit.be/events/163299/bedrijfsdata-wetgeving-en-security/