EVENEMENT

Ordina Belgium & Luxemburg zijn Gold SAP Partner

12 januari 2016 - 0:00
-

Mechelen, 12 januari 2016 - Ordina Belgium & Luxemburg bereikten het niveau van Gold SAP Partner. Deze titel is een erkenning van onze SAP competenties en de implementatieprojecten die we realiseerden bij onze klanten in België en Luxemburg. Als Gold Channel Partner in het SAP PartnerEdge tm- programma biedt Ordina, naast het bestaande gamma van SAP software implementatie- en applicatiebeheerdiensten ook SAP-licenties aan klanten en prospecten.

Ordina is meervoudig SAP Service Partner en Value Added Reseller. Meer dan 100 technische en functionele SAP consultants ondersteunen klanten om hun business processen te optimaliseren door toedoen van SAP software. Van process redesign over implementatie tot beheer.

Ordina consultants schaven hun knowhow voortdurend bij. Naast onze klassieke ERP, CRM en BI-kennis bouwden wij de afgelopen jaren expertise op in SAP Cloud-oplossingen en SAP HANA. We staan klanten bij met raad en daad voor migratieprojecten.  

Wij geven advies over de meerwaarde en het invoeren van de nieuwe, innovatieve SAP oplossingen.
Het is voor Ordina een punt van eer om innovaties te integreren, op het juiste moment, betaalbaar en met een gegarandeerde ROI.