EVENEMENT

Ordina Leader Academy - DIGITAL LEADERSHIP workshop

- Vlerick Business School campus Gent - Reep 1 - 9000 Gent
Schrijf u direct in

Digital Leadership workshop – 2 juni 2017

Ordina Leader Academy
Op 28 maart ontvingen jullie informatie over de “Leader Academy”.
Een opleidingsprogramma dat jullie mee zal ondersteunen in het invulling geven aan jullie secundaire rollen binnen de Ordina organisatie. Practice Managers, Principal Consultants, Solution Experts en Competence Managers worden uitgenodigd voor verschillende modules met als doelstelling hun kennis en kunde te verbreden en te verdiepen (T-Shape).

Module: Digital Leadership
Commerciële vaardigheden zijn nodig om onze organisatie, onze proposities in de markt te zetten. Om opportuniteiten te spotten bij onze klanten en om hier slim op in te spelen.
Maar kennen we de positie van de klant?
We weten dat voor de bedrijfswereld alles sneller verandert dan ooit tevoren. Dat technologiepredikers, sales- en marketingwizards de ondergang van hun business verkondigen. Vernieuwen of verdwijnen.
Hoe gaan CEO’s, CIO’s, CFO’s, CMO’s en COO’s hier mee om?
Schatten ze de impact van digitalisering voor hun organisatie juist in?
Nieuwe technologieën creëren nieuwe businessmogelijkheden – maar ook nieuwe uitdagingen.

We nodigen je graag uit voor een DIGITAL LEADERSHIP workshop op vrijdag 2 juni aan de Vlerick Business School Ghent.

Inspiratie, kennisdeling & business insights  
Tijdens de workshop komen de meest recente opportuniteiten en uitdagingen aan bod van verschillende technologieën zoals het Internet of Things (IoT), machine learning, mobile, social media en big data.
Hoe kunnen onze klanten op een succesvolle manier transformeren naar een digitale business omgeving?
Hoe kunnen ze digitale initiatieven identificeren die de transformatiekracht van de digitalisering versterken en hun organisatie een concurrentievoordeel bieden in een snel veranderend ecosysteem?
Onder begeleiding van Stijn Viane, Professor Digital transformation van de Vlerick Business School, ontdekken we aan de hand van concrete voorbeelden wat de digital enablers zijn en de best practices voor “digitale transformatie”bij onze klanten.

Inschrijven?
Blokkeer de datum in je agenda en reserveer je plaats