EVENEMENT

Ordina Belgium NV gecertificeerd als Top Employers België/Belgique 2017

-

Ordina Belgium NV is gecertificeerd voor het uitstekende personeelsbeleid van het bedrijf.

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. Ordina Belgium NV heeft de exclusieve certificering Top Employers België/Belgique 2017 ontvangen.

Het Top Employers Institute certificeert wereldwijd uitstekende arbeidsvoorwaarden die werkgevers creëren voor hun medewerkers. De resultaten van dit jaarlijkse onderzoek naar  arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers in Belgie zijn net aangekondigd.
Ordina Belgium NV is een van de organisaties die de Top Employers België/Belgique 2017 certificering heeft ontvangen.  

In het kader van de Top Employers procedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute.
Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen. Dit betekent dat onze uitmuntende arbeidsomstandigheden door onderzoek zijn bewezen, hetgeen ons een plaatsje binnen de selecte club van gecertificeerde Top Employers heeft opgeleverd.

Het Top Employers Institute heeft beoordeeld wat Ordina Belgium NV zijn werknemers aanbiedt aan de hand van de volgende criteria:

  • Talent Strategy         
  • Workforce Planning
  • On-boarding
  • Learning & Development
  • Performance Management
  • Leadership Development
  • Career & Succession Management
  • Compensation & Benefits
  • Culture

Steven Van Raemdonck, deputy country manager voor het Top Employers Institute in België: “Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondig onderzoek heeft aangetoond dat Ordina Belgium NV, een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven voorstelt, van secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden tot goed doordachte performancemanagementprogramma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.”

“Wij stellen uitzonderlijke mensen te werk. Zij werken met trots en passie voor de klant en voor Ordina. Het is onze rol als werkgever te zorgen voor een werkomgeving waarin ze zich kunnen ontplooien en doorgroeien. Onze medewerkers worden beloond in lijn met hun verdere ontwikkeling en resultaten” zegt Ivo Meukens, HR Director Ordina Belgium.

Bezoek voor meer informatie over het Top Employers Institute en de gecertificeerde Top Employers  www.top-employers.com