Wouter Tielemans +32 475 94 40 10

Purna Pharma

Minutieus afwegen en doseren

Binnen de farmaceutische industrie is het nauwkeurig afwegen en controleren van ingrediënten en doseringen een van de belangrijkste prioriteiten. Ordina implementeerde bij Purna Pharma een nieuwe, geïntegreerde Weighing and Dispense Management-oplossing, gebaseerd op SAP MII en NetWeaver-technologie.

Purna Pharma Contact Neem contact op met Wouter Tielemans

Klant

Purna is een onafhankelijk Belgisch bedrijf dat zich specialiseerde in full service loonfabricatie van niet-steriele, vloeibare en halfvaste farmaceutische producten. De volledige productie van Purna is onderhevig aan een strikte GMP-regelgeving. Naast merkproducten in opdracht van klanten, maakt Purna ook producten onder een eigen label (OTC). Deze producten – van zeer hoge kwaliteit, aan betaalbare prijzen – komen voornamelijk terecht bij ngo’s en nationale overheden.

Klantvraag

Het correct wegen en doseren van ingrediënten is binnen de farmaceutische industrie een absolute must. Elk product wordt samengesteld volgens een bepaald recept en vereist een nauwkeurige controle over de ingrediënten en doseringen. Toen ze hun verouderd weeg- en doseringssysteem vilden vervangen door een efficiëntere en up-to-date oplossing, klopte Purna aan bij Ordina.

Oplossing

Met SYPROS WDM implementeerde Ordina een allesomvattende weeg- en doseeroplossing, gebaseerd op SAP MII en NetWeaver- technologie, volledig geïntegreerd met SAP. De vooraf gevalideerde en geconfigureerde SYPROS WDM-oplossing stuurt schaalinformatie door in real-time en begeleidt de operator optimaal tijdens de weging.

Resultaat

Purna beschikt vandaag over een geïntegreerde Weighing and Dispense Management-oplossing die het bedrijf in staat stelt correcte en precies af te wegen en te doseren.