Hilde Heylen Sales Manager +32 496 23 53 02

Infrax (CRM)

Naar een 360°-kijk op de klant

De SAP CRM-toepassing beheert alle klanteninformatie centraal. Met als gevolg uniforme frontofficeprocessen, een hogere gegevenskwaliteit en een betere doorstroming van informatie. De rapportage (SAP Business Intelligence) moet helpen om pijnpunten in de dienstverlening op te sporen. Infrax is daarmee het eerste bedrijf in België dat de SAP-oplossing voor nutsbedrijven koppelt met CRM.

CRM is gekoppeld met de Infrax kennisdatabank en met SAP IS-U. Daar zit de klantendatabase. CRM stuurt de data van de klant en de verbruikplaats naar SAP IS-U. Met die koppeling scoorde Ordina een unicum in België. Ordina leverde goed werk af. Met respect voor budgetten en afgesproken termijnen. Het technologisch meesterschap werd bewezen met de verschillende integraties.

In 2006 smolten Interelectra, Iveg en WVEM samen tot Infrax. Infrax beheert in grote delen van Vlaanderen de distributienetwerken voor aardgas, elektriciteit, kabeltelevisie en riolering. Het callcenter, de klantenkantoren en de energiewinkels verwerken dagelijks een paar duizend vragen van klanten: over aansluitingen, meters, verbruiken, rationeel energie- en watergebruik (REG/RWG) en premies.

Infrax (CRM) Contact Neem contact op met Hilde Heylen