Jo Geeraerts Business Unit Manager UC&C +32 496 59 65 74

Fedict

Een portaalsite voor teamwerk en informatiedeling

In grote organisaties zijn de ICT -competenties vaak versnipperd over verschillende afdelingen. Een ICT shared service center consolideert de ICT -expertise en -dienstverlening in één organisatie. Dat levert tastbare voordelen op, zoals lagere kosten, meer specialisatie, betere kwaliteit en continuïteit. Teamwork, informatiedeling en communicatie zijn voor shared services kritische succesfactoren.

Fedict, werkt voor meer dan 18 overheidsklanten, en zocht een gestructureerde oplossing om informatie te verzamelen en te verspreiden. Een portaalsite met Microsoft-SharePoint-technologie en Ordina als partner. De naam: "yourICT.net.”

“yourICT.net" werd zowel voor klanten als  eigen medewerkers letterlijk de toegangspoort tot de shared services. De portaalsite geeft  snel en eenvoudig toegang tot kritieke informatie en kennis, op de werkplek of thuis. Daardoor verbetert de kwaliteit van de beslissingen en de uitvoering ervan. Ordina nam de volledige ontwikkeling voor zijn rekening. Wanneer nodig doet het interne Fedict-team nog beroep op een ervaren Ordina SharePoint-competencecenter. Teamwerk!

Fedict Contact Neem contact op met Jo Geeraerts