Wonne Keysers Business Unit Manager JWorks +32 476 22 63 30

Securex

Ondernemingsloket

Securex Optimal focust op eenvoudige administratieve processen. Dat merkt u al aan het loket, bij uw registratie als kersverse entrepreneur: u bespaart er kostbare tijd, net als uw client advisor. Het geheim?
Samen met het Ordina Java-team bouwde Securex Optimal een oplossing met  directe toegang tot de Kruispuntbank van Ondernemingen (KB O), het Rijksregister en het Bisregister. De gegevens uit overheidsdatabanken worden automatisch in de Securex-oplossing gepompt en terug. Dubbel ingavewerk is uitgeschakeld en de kwaliteit van de gegevens verbeterd. Het inschrijvingsproces werd daardoor 30 minuten korter. Dat is goed voor de klant. En voor de client advisor, want die kan meer dossiers behandelen, of met de klant tijd besteden aan andere aandachtspunten en advies op maat. Een jaar na de implementatie was het ondernemingsloket al rendabel. De omzet steeg met 20% dankzij de  de administratieve vereenvoudiging!    
Met zekerheid weten dat de technologische concepten je businessnoden perfect afdekken? Dat complexe wetgeving correct in een webapplicatie is vertaald? Ordina leverde prima werk door te communiceren in mensentaal, niet in vakjargon. Een open verstandhouding, wederzijds vertrouwen, respect en snelle bijsturing. De eindgebruikers van Securex stonden nooit voor verrassingen met het Ordina Java-team!

 

Securex Contact Neem contact op met Wonne Keysers