Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

Online- en Social Media Monitoring

Kostenefficiënter en gerichter communiceren!

Vaak wordt bij het bepalen van een contentstrategie enkel gekeken naar cijfers en feiten.
Voor websites zijn dat bijvoorbeeld de zoekwoorden waarmee bezoekers u vinden, de duur van een bezoek en het aantal bezoekers.
Toch is het interessant om ook verder te kijken, ongeacht of u zelf actief bent op sociale media en internet. Analyseer niet alleen of u gevonden wordt en óf er over u gesproken wordt, maar ook wát er dan gezegd wordt en welk sentiment daar bij hoort.
Het helpt u om kostenefficiënter en gerichter te communiceren.

De online- en sociale media monitoring oplossing van Ordina VisionWorks, geeft inzicht in wat er over uw onderneming, merk, concurrenten, producten en diensten wordt geschreven en gezegd. Een goede basis voor uw content- en communicatiestrategie.

Concept

Meten van sentiment. U onderzoekt wat de overkoepeldende, algemene opinie is over uw bedrijfsactiviteiten, uw producten. Luisteren naar meningen over bepaalde campagnes die u voert, of gebeurtenissen in de samenleving. De sentimentanalyse creëert een vollediger beeld hoe mensen uit specifieke doelgroepen denken over uw onderneming, uw producten, uw bedrijfsvoering of over een bepaald onderwerp.

Oplossing

De online- en sociale media monitoring oplossing van Ordina VisionWorks capteert informatie uit alle gewenste bronnen en maakt deze beschikbaar via overzichtelijke dashboards die aanzetten tot actie. Naast informatie uit sociale netwerken als Twitter, Facebook en LinkedIn scannen we ook de voor u relevante nieuwsbronnen, forums en weblogs.

aanpak en resultaat

In samenwerking met uw team onderzoeken we uw specifieke situatie en geven advies. Na een diepgaande workshop configureert Visionworks een maatoplossing voor uw bedrijf. U beschikt over een gebruiksvriendelijke analyse tool, dashboards en aangeleverde overzichten. Verdere personalisering is mogelijk. U weet waar, hoeveel, door wie en hoe over u gesproken wordt. Nuttige informatie om mee te nemen in de ontwikkeling of aanpassing van uw content-en  communicatiestrategie.      

Online- en Social Media Monitoring Contact Neem contact op met Bart Van Mulders