Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

Cockpit voor Warehouse Management Optimalisatie

5% efficiëntiewinst

Door het automatisch beheer van uw goederenstromen met een Warehouse Management Systeem (WMS) zijn uw administratieve lasten ongetwijfeld aanzienlijk verminderd, de processen versneld, de foutkans gereduceerd en de betrouwbaarheid vergroot. Hierdoor hebt u ongetwijfeld reeds aanzienlijk kunnen besparen. Maar er is meer …  
 
Wat als u dankzij de inzet van BI de efficiëntie van uw Warehouse Management processen met 5% zou verhogen en wij U een blik op de toekomst zouden gunnen?  

Ordina VisionWorks helpt succesvolle bedrijven met de visualisatie van real-time business informatie. 
U kan beter geïnformeerde beslissingen nemen en de performantie en rendabiliteit van uw toekomstige warehouse processen verbetert. U pakt de goederenstromen slim aan en slaagt erin om ze kostenefficiënt te organiseren.

Concept

Ordina VisionWorks weet dat er bij de werkzaamheden op uw magazijnvloer heel wat komt kijken. De VisionWorks Optimizer Cockpit voor Warehouse Management systemen zorgt voor de verdere optimalisatie en efficiëntie in de verwerking van orders en ontvangsten door de inzet van slimme KPI’s die u in real-time op de hoogte brengen wanneer er afwijkingen optreden en die bovendien voorspellend werken wanneer er zich onregelmatigheden aandienen.

Oplossing

Noem het operationele of tactische business intelligence, real-time of right-time, VisionWorks maakt snel wijzigende, kritische business informatie zichtbaar doorheen uw organisatie – waar u zich ook bevindt, welke technologie of apparaat u ook gebruikt. Door de slimme captatie en interpretatie van de gegevens zorgen we er tevens voor dat geanticipeerd kan worden op toekomstige afwijkingen, we gunnen je als het ware een blik in de toekomst.

Aanpak

VisionWorks kiest hierin voor een pragmatische aanpak. We werken samen met U in een klein team, waarbij we niet alleen onderzoek en advies meenemen, maar ook de implementatie verzorgen en de juiste waarborgen bieden. Het plan van aanpak wordt binnen 2 weken uitgevoerd, zodat de resultaten snel zichtbaar zijn. Binnen 3-6 maanden na opstart van de opdracht is er een kostenefficiency mogelijk van om en bij 5%.

Cockpit voor Warehouse Management Optimalisatie Contact Neem contact op met Bart Van Mulders