Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

Predictive Analytics

beter en gefundeerd beslissen...

Predictive Analytics verwerkt historische data, leert van het verleden en creëert modellen. Deze modellen analyseren nieuwe datasets om zo een voorspelling te kunnen doen. Het doel van Predictive Analytics is om te leren van fouten en successen uit het verleden en om te leren van klanten en transacties. Door de inzet van Predictive Analytics weten organisaties wat te veranderen en wat te repliceren.
VisionWorks, Ordina's Business Intelligence team, helpt u niet alleen bij het analyseren van het verleden en het heden, maar schets ook een beeld van uw performantie in de toekomst. U blijft uw concurrenten voor. 

concept

Big Data & Predictive Analytics staat in veel organisaties op de managementagenda. Ordina begeleidt bij de ontwikkeling van een pragmatische strategie en aanpak, waarbij de volgende stellingen centraal staan:
•    Weet hoe big data concreet waarde oplevert
•    Zorg dat big data wordt gevangen en geanalyseerd
•    Pas de inzichten uit big data toe in de bedrijfsprocessen

aanpak

De uitvoering van Predictive Analytics processen vergt specifieke, vaak lastig te verwerven kennis en ervaring. Ordina VisionWorks kan veel van die activiteiten voor u uitvoeren. We nemen uw data, uw vraag, en stellen vervolgens vast welke (statistische en modelleer) methode nodig is om uw vraagstuk te beantwoorden. Met een Big Analytics Business Case kunnen we een eerste gevalideerde versie van een analytics model voor u maken. Hiermee weet u of uw brongegevens rijk genoeg zijn om uw vraagstuk te beantwoorden.
Andere voorbeelden van activiteiten omtrent Predictive Analytics die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:
•    Data analyse, predictive modelling en data mining
•    Web analytics, crowd management en fraudemanagement
•    Hosting van de big data & analytics oplossing

resultaat

Geavanceerde analyse van interne en externe gegevens maakt organisaties slimmer en meer actiegericht. Met Predictive Analytics kunnen wij u helpen inzicht te bieden in wat geavanceerde data analyses u kunnen opleveren. Als uw brongegevens potentie in zich hebben kunnen wij u helpen waarde uit uw data te halen en informatie voor u te laten werken.

Predictive Analytics Contact Neem contact op met Bart Van Mulders