Katja Guerra Sales Manager +32 485 03 20 70

Consultancy, Implementatie en Beheer

Samenwerking op maat én met kennis van zaken

Afhankelijk van de behoefte van de klant biedt Ordina diensten of totaaloplossingen aan. Voorbeelden zijn onder meer: Leveren van specifieke expertise via detachering en outsourcing van gespecialiseerde businessfuncties (bv. Adviesverlening binnen specifiek business domeinen). Bewerkstelligen van ICT- en businessoplossingen, zijnde standaard- of maatapplicaties op basis van innovatieve technologie. End-to-end aansturen en opleveren van projecten (vb. opzet en aansturing van internationale ERP implementatie).

Onze consultants zijn innovatief en denken mee in co-creatie met onze klanten. Ze adviseren & realiseren verbeteringen rond bestaande oplossingen, innovaties , etc … Voor de effectieve realisatie & het beheer van de oplossingen doen we beroep op onze collega’s van de Java-, Microsoft-, SAP-, Infrastructuur- en Testing units. Clockwork, het digital engagement bureau van Ordina, zorgt dat opgeleverde oplossingen voor elke doelgroep (uw medewerker, uw klant) gebruiksvriendelijk zijn.  

Value discovery

Uw organisatie zit in de knoop met processen. Samen met u gaan we die processen analyseren: welke businessprocessen moeten beter? Welke ICT-oplossingen zijn nodig? Dankzij onze ervaring en businesskennis spreken we dezelfde taal en kunnen we advies verlenen, verbetervoorstellen doen. We duiden eveneens op het veranderingsaspect.

Value delivery

Implementatiefase. We gaan die grote veranderingen effectief uitvoeren. Dat kan puur om business gaan (we begeleiden een change-traject met de juiste mensen), of om ICT (we ontwikkelen een applicatie). Of om een combinatie van beide.

Value assurance

Customer care: de klant ontzorgen. Dit is het beheren van de oplossingen die we geïmplementeerd hebben (software- en/of infrastructuurbeheer) door een gespecialiseerd, mixed team dat uw business en de ondersteunende ICT-omgeving door en door kent.

Consultancy, Implementatie en Beheer Contact Neem contact op met Katja Guerra