Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

Cortana Analytics voor Big Data opslag

Snel en eenvoudig schalen

Ordina VisionWorks experts helpen u graag verder wanneer u snel en eenvoudig wil schalen naar petabytes. De Cortana oplossing biedt een gecentraliseerde opslagplaats van gestructureerde en ongestructureerde gegevens met elastische schaal voor analyse van de hele onderneming. U bent niet langer verplicht applicaties te wijzigingen
als de schaal van de gegevens verandert. Via Data Lake toepassingen wordt het voor ontwikkelaars, gegevenswetenschappers en analisten gemakkelijk om gegevens, van elke omvang of vorm,  met elke snelheid op te slaan en verwerkingen uit te voeren op diverse platformen en in diverse talen. Gegevens worden realtime in de store opgenomen vanuit bijvoorbeeld sensoren, apparaten voor IoT-oplossingen of websites van online shops. Hier gelden, in tegenstelling tot andere tools,  geen beperkingen qua grootte van accounts of bestanden. Via SQL Server toepassingen helpt VisionWorks zijn klanten bij het opbouwen van een elastische “datawarehouse-as-a-service” met geavanceerde functies die naadloos samenwerkt met Power BI, Machine Learning, HDInsight en Data Factory.

Data Lake toepassingen

  • Onze Data Lake toepassingen bieden volledig beheer en ondersteuning van Apache Hadoop-, Spark-, HBase- en Storm-clusters, zonder dat u daarvoor hardware hoeft aan te schaffen of gespecialiseerde uitvoerende teams moet inhuren die doorgaans met big data-infrastructuur gepaard gaan.
  • Onze Data Lake toepassingen bieden de mogelijkheid om Linux of Windows samen met Hortonworks Hadoop Data Platform te gebruiken.
  • Gegevenstechnici, DBA's en gegevensarchitecten kunnen hun huidige vaardigheden met bijvoorbeeld SQL, Hadoop, Spark, en .NET gebruiken om meteen vanaf dag één al productief te zijn. Gegevenswetenschappers en analisten kunnen een rijke notebookervaring met Spark of met uw visualisatieprogramma van voorkeur, zoals Power BI, Tableau of Qlik gebruiken om interactief een analyse op al uw gegevens uit te voeren.

SQL Server toepassingen

  • Bouw een datawarehouse dat in enkele seconden kan worden vergroot, verkleind of onderbroken en betaal alleen voor wat u nodig hebt en wanneer u het gebruikt
  • Petabyteschaal met MPP (Massive Parallel Processing), een baanbrekende prijs-prestatieverhouding voor query's.
  • Onafhankelijk schalen van rekenprocessen en opslag in enkele seconden
  • Query's uitvoeren voor zowel relationele als niet-relationele gegevens. Transact-SQL-query's in relationele en niet-relationele gegevens
  • Snel een beveiligde infrastructuur zonder onderhoudskosten

uw voordeel

U kan snel en eenvoudig te schalen naar petabytes en beschikt over een gecentraliseerde opslagplaats van gestructureerde en ongestructureerde gegevens met elastische schaal voor analyse van de hele onderneming. Wanneer de schaal van uw gegevens verandert hoeft u niets te wijzigen in uw toepassingen.

Cortana Analytics voor Big Data opslag Contact Neem contact op met Bart Van Mulders