Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

Cortana Analytics voor Informatiebeheer

Een slimme informatiehuishouding

VisionWorks helpt zijn klanten Informatie op schaal te verbinden, voor te bereiden, in te delen en te bewaken met gegevens van websites, apps en apparaten.
Gebruik "Data Factory om gegevensservices op schaal te produceren en te coördineren. Enkele toepassingen: pijplijnen maken, plannen, indelen en beheren -  afkomst van gegevens visualiseren - verbinding maken met gegevensbronnen, on-premise en in de cloud.
Gebruik "Data Catalog" en besteed minder tijd aan het zoeken naar gegevens en meer tijd aan waarde creatie: Registreer alle gegevensbronnen binnen de onderneming - detecteer gegevens en ontsluit het potentieel ervan - leg groepskennis vast en gebruik deze om gegevens beter te kunnen begrijpen - overbrug de kloof tussen IT en het bedrijf, laat iedereen een bijdrage leveren door eigen inzichten toe te voegen - breng gegevens tot leven in gebieden waar u dat wilt, gebruik daarbij de hulpmiddelen van uw keuze - bepaal zelf wie geregistreerde gegevens kan detecteren - integreer met bestaande hulpmiddelen en processen via open REST API's. 
Registreer miljoenen gebeurtenissen per seconde uit websites, apps en apparaten in realtime met "Event Hubs": verbind apparaten met flexibele autorisatie en aanvraagbeperking - gebeurtenissen bufferen op basis van tijd - beheerde service met flexibele schaalmogelijkheden - breed platformbereik met systeemeigen clientbibliotheken - pluggable adapters voor andere cloudservices.

Cortana Analytics voor Informatiebeheer Contact Neem contact op met Bart Van Mulders