Hilde Heylen Sales Manager +32 496 23 53 02

Enterprise Asset Management

HAAL MEER
UIT UW ACTIVA

Ordina implementeert op SAP gebaseerde Enterprise Asset Management-oplossingen. We vertrekken vanuit uitgebreide best practices voor nutsvoorzieningen, farma, industrie en de publieke sector. Ook mobiele toepassingen hebben voor ons geen geheimen.

Performantie, betrouwbaarheid en veiligheid verhogen de return van uw ‘enterprise assets’ aanzienlijk. We staan u graag bij in het stroomlijnen van het technisch onderhoud van uw machinepark, rollend materieel, gebouwen en andere vaste bedrijfsactiva. 

Concept

Ordina staat in voor de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van SAP Plant Maintenance- en SAP Enterprise Asset Management-oplossingen op uw maat.


U kunt op ons rekenen voor de stroomlijning van een breed scala aan diensten: onderhoudsplanning, gebouwenbeheer, herstellingsdiensten, shutdown planning, logistiek voor wisselstukken, mobiele scenario’s (Syclo Works Manager en Rounds Manager), tijdsregistratie, resource planning, oplossingsdatabases, werkvergunningen …

Aanpak

Op basis van een Quick Scan analyseert Ordina uw vereisten en selecteert het de beste oplossing. Een Fit/Gap analyse toont aan in welke mate uw processen overeenkomen met standaard SAP best practices.


In een eerste fase definiëren, stroomlijnen en optimaliseren we uw bedrijfsprocessen. Voor de effectieve implementatie volgt Ordina de bewezen Prince2- en ASAP-methodologieën. U kunt bovendien steeds vertrouwen op onze op ITIL (Information Technology Infrastructure Library) gebaseerde SLA.

Resultaat

Ordina zorgt voor een naadloze integratie van uw verkoop, logistiek, HR en boekhouding in SAP ERP.


U vermijdt ongeplande shutdowns en verhoogt de opbrengst van uw activa. Real-time inzicht in uw infrastructuur laat toe preventieve onderhoudstaken tijdig in te plannen. Dankzij een striktere controle op vergunningen en brevetten, verkleint u de kans op arbeidsongevallen.


Een nauwgezet kwaliteitsbeheer en de integratie van wet- en regelgeving in uw systeem vormen uw garantie voor compliance. Mobiele applicaties en een gebruiksvriendelijke interface zorgen er ten slotte voor dat uw medewerkers het systeem snel oppikken.

Enterprise Asset Management Contact Neem contact op met Hilde Heylen