Hilde Heylen Sales Manager +32 496 23 53 02

Financial Management and Reporting

COMPLIANCE EN EFFICIËNTIE
VOOR UW FINANCIËLE PROCESSEN

SAP ERP is een end-to-end oplossing die uw financiële processen optimaliseert. Het pakket wordt naadloos geïntegreerd in uw logistieke en commerciële transacties. Uitgebreide managementrapporteringsfuncties verhogen uw financiële performantie en geven u de tools om uw risico’s actief te beheren.

De ervaren consultants van Ordina staan u graag bij in de vlekkeloze implementatie van uw eigen ERP-omgeving. Elektronische btw-aangifte? SEPA-betalingsverkeer? Snelle maandafsluiting? Een koud kunstje voor Ordina en SAP. U kunt rekenen op volledige compliance met wijzigende nationale en internationale wet- en regelgeving. 

Concept

SAP biedt het compleetste ERP-pakket op de markt. SAP is modulair opgebouwd en integreert de ruimste functionaliteiten in één coherente bedrijfstool. Of het nu gaat om accounts payable, accounts receivable, asset accounting, banking, treasury, profitability analysis, real estate management of funds management: u haalt de beste oplossing in huis.


Ordina biedt expertise en oplossingen voor een brede range aan SAP-modules, voor algemene en analytische boekhouding en voor managementrapportering.


Dat SAP niet alleen weggelegd is voor grote bedrijven, bewijst Ordina met twee gecertifieerde oplossingen voor kmo’s: S@fe Production en S@fe Wholesale, beide op basis van SAP Business All-in-One.

Aanpak

Ordina staat in voor een doeltreffende aanpak van uw ERP-project. We steunen hierbij op de Prince2-methodologie voor projectmanagement en de ASAP-implementatiemethodologie.


Een SAP ERP-implementatie ‘from scratch’? Een internationale roll-out? Een optimalisatie of upgrade? Op basis van bewezen best practices ontwikkelen we een benadering op maat van uw project. 

Resultaat

Ordina zorgt ervoor dat uw financiële bedrijfsprocessen voldoen aan de strenge compliance-regels voor IFRS en SEPA. Daarnaast blijft u ook automatisch bij met de voortdurend wijzigende btw-wetgeving.


Met SAP kunt u sneller uw maandafsluiting maken en heeft u de inning van tegoeden strikt onder controle. U beheert risico’s, financiële middelen én vastgoed in één overzichtelijke toepassing.


U kunt voortaan rekenen op accurate financiële rappertering. Real-time inzicht in de rendabiliteit van uw producten, markten en klanten maakt een sluitend budgetbeheer mogelijk. 

Financial Management and Reporting Contact Neem contact op met Hilde Heylen