Hilde Heylen Sales Manager +32 496 23 53 02

SAP Solutions voor nutsbedrijven

Ordina haalt voor nutsbedrijven
het onderste uit de kan

Het SAP Utilities Competence Center van Ordina bestaat uit een team van getalenteerde consultants met een ruime ervaring in de implementatie van SAP Industry Solutions-Utilities bij nutsbedrijven. SAP IS-U is een compleet ERP-pakket dat end-to-end-bedrijfsprocessen van energie- en waterbedrijven optimaliseert in één omgeving.

Met de klassieke ERP-modules van dit pakket houdt uw bedrijf kosten onder controle en integreert u normen en reguleringen in uw bedrijfsprocessen. We optimaliseren energieportefeuilles en integreren meterstanden op een innovatieve manier (bijvoorbeeld via Smart Metering) in uw systeem. De module SAP CRM for Utilities ondersteunt uw verkoop- en marketingprocessen en zorgt voor een winstgevende en duurzame relatie met uw klanten.

Concept

Ordina is expert in alle facetten van SAP IS-U. De klassieke ERP-modules hebben voor ons geen geheimen. We zetten de volledige SAP-omgeving naar uw hand: Master Data Management, Device Management, Works Management, Metering, Billing, Invoicing, Energy Data Management, FICA, Structuring, CIC/Workflows, Waste Management en IDOC.


Een naadloze integratie met SAP CRM is voor Ordina cruciaal. We houden rekening met de replicatie van business- en technische masterdata, contract management en move-in/move-out-processen. Met de SAP Business Process Exception Management-oplossing monitort en beheert u dagelijks uw complexe businessprocessen. Op basis van best practices implementeert Ordina voor u ook de SAP AMI- (Smart Metering) en Archiving-oplossingen.

Aanpak

Ordina analyseert uw specifieke noden en selecteert de beste oplossing voor uw bedrijfsomgeving. We maken hierbij gebruik van SAP's best practices en onze eigen ervaring bij heel wat SAP IS-U-projecten.


In een demo-omgeving kunt u vervolgens zelf de voordelen en functionaliteiten van uw nieuwe systeem ontdekken. Ordina implementeert uw project conform de bewezen Prince2- en ASAP-methodologieën, binnen vooropgestelde timing en budget. Onze IT Governance is gebaseerd op ITIL v3. 

Resultaat

Met SAP IS-U integreert Ordina uw bedrijfsprocessen in één totaaloplossing. U kunt rekenen op betere performantie, lagere werkingskosten en een sterkere focus op uw klanten.


SAP is een schaalbaar systeem. Sub-modules zijn onafhankelijk inzetbaar en kunnen snel geïmplementeerd worden. Bovendien kunnen we eenvoudig bepaalde taken en processen automatiseren en zo uw toepassing gebruiksvriendelijker maken.


De integratie met SAP CRM drukt uw kosten in klantenservice en facturatie en brengt een hogere klantentevredenheid met zich mee. U ondersteunt uw end-to-end-businessprocessen met een flexibele, makkelijk aanpasbare oplossing, vandaag en in de toekomst.

SAP Solutions voor nutsbedrijven Contact Neem contact op met Hilde Heylen