Hilde Heylen Sales Manager +32 496 23 53 02

Supply Chain Logistics

SAP ERP ALS MOTOR VAN
OPERATIONAL EXCELLENCE

In een mondiale markt spelen Supply Chain-processen een cruciale rol. Zowel voor de farma-sector, de industrie als de handel vormen ze de sleutel tot een geoliede bedrijfsvoering.

Efficiënte aankoop-, verkoop-, productie- en distributieprocessen dragen bij aan de toegevoegde waarde van een bedrijf. SAP ERP biedt een geïntegreerde end-to-end-oplossing ter ondersteuning van deze vitale processen. Niet alleen uw eigen onderneming plukt hier de vruchten van: ook leveranciers, 3PL-providers, klanten en businesspartners genieten van een betere service.

concept

SAP biedt het compleetste ERP-pakket op de markt. SAP ERP is modulair opgebouwd en integreert de ruimste functionaliteiten in één coherente bedrijfstool. Bovendien zorgt SAP ook buiten de eigen bedrijfsmuren voor een optimale samenwerking met uw businesspartners.


Ordina biedt expertise en oplossingen voor een brede range aan SAP-modules: SD, MM, PP, QM, WM, LE, eWM, SNC, SRM ...  Bovendien leggen wij ook de link tussen uw ERP-systeem en de shopfloor via de SAP MII-oplossing iMesure.


Dat SAP niet alleen weggelegd is voor grote bedrijven, bewijst Ordina met twee gecertifieerde oplossingen voor kmo’s op basis van SAP Business All-in-One: S@fe Production en S@fe Wholesale.

Aanpak

Ordina staat in voor een doeltreffende aanpak van uw ERP-project. We steunen hierbij op de Prince2-methodologie voor projectmanagement en de ASAP-implementatiemethodologie.


Een SAP ERP-implementatie ‘from scratch’? Een internationale roll-out? Een optimalisatie of upgrade? Op basis van bewezen best practices ontwikkelen we een benadering op maat van uw project. 

Resultaat

Ordina staat u bij met advies en pasklare oplossingen, van analyse tot go-live. Een correct geïmplementeerd ERP-pakket levert u end-to-end procesoptimalisatie op.


Met SAP ERP verkort u uw order-to-cash leadtime. Ook procure-to-pay-processen verlopen gestroomlijnder. U bespaart op uw aankoopbudget en verwerkt klantenorders sneller en efficiënter. We optimaliseren uw logistieke stromen en voorraadbeheer. Kwaliteitsbeheer en controle over master data gebeuren voortaan op een gecentraliseerde manier.

Supply Chain Logistics Contact Neem contact op met Hilde Heylen