Wouter Tielemans +32 475 94 40 10

iMESure

FLEXIBEL EN OP MAAT
WAKEN OVER UW PRODUCTIEPROCES

Om hun productieprocessen aan te sturen, te bewaken en te verbeteren kiezen veel bedrijven voor een Manufacturing Execution System (MES). Vaak zijn deze systemen log of beperkt in uitbreidingsmogelijkheden. Daarom ontwikkelde Ordina iMESure, een modulaire MES-bouwdoos, gebaseerd op best practices en conform de ISA-95-standaard. Bovendien kunnen we de IMESure-oplossing flexibel integreren in uw andere bedrijfstoepassingen.

Download meer informatie

Concept

Ordina iMESure is beschikbaar voor alle productiebedrijven, van kmo tot multinational. We starten steeds met een basisconfiguratie die uitgebreid kan worden. De basisversie omvat een goed gestructureerd datamodel, een krachtige rapporteringomgeving, en minstens één functionele extensie (beheer van materiaalstromen, plant performance, product- en processpecificaties, energieverbruik van het machinepark of integratie met ERP).

Aanpak

iMESure is een allesomvattende MES-oplossing die flexibel geïntegreerd kan worden met de bestaande (ERP-)systemen op de werkvloer. We bieden u een end-to-end-service op basis van onze diepgaande MES-proceservaringen in diverse sectoren en onze technologische expertise in o.a. business intelligence, ERP, corporate performance management, infrastructuurbeheer en quality management.

Resultaat

iMESure vergroot de manufacturing intelligence binnen uw productiebedrijf door te focussen op modulariteit, best practices en ondersteuning van beleidsbeslissingen.  De gebruiksvriendelijke interface stemmen we af op de verschillende types gebruikers en hun specifieke noden. Zonder een zware MES-implementatie optimaliseert u het beheer van uw materiaalstromen, uw plant performance en uw energieverbruik.

iMESure Contact Neem contact op met Wouter Tielemans