Wouter Tielemans +32 475 94 40 10

MES Value Discovery

OPTIMALISEER
UW PRODUCTIEPROCES

De verbeterpunten van uw productieproces omzetten in een duidelijk actieplan is een moeilijke oefening. Ordina vereenvoudigt de klus en doorgrondt met de MES Value Discovery in één oogopslag uw productieproces en -behoeftes.

We analyseren uw productie-gerelateerde bedrijfsprocessen, brengen de zwaktes ervan in kaart en stellen u concrete verbeterpunten en realiseerbare oplossingen voor. Tot slot overhandigen we u een specifieke business case op maat, zodat u snel uw efficiëntie, kostenbesparing en dienstverlening kunt optimaliseren.

Concept

Met de Ordina MES Value Discovery maken we op korte termijn een heldere analyse van uw productiecyclus. We verdiepen ons in uw onderneming, brengen uw operationele processen in kaart, en nemen uw productiebehoeften, bedrijfscultuur en bestaande infrastructuur onder de loep.

Aanpak

Op basis van stakeholderidentificatie, georganiseerde workshops en gevalideerde feedback definiëren we uw bedrijfs- en productie-uitdagingen. We analyseren de bevindingen, bepalen de pijnpunten en hun impact, en reiken oplossingen aan.

Resultaat

Na afloop lichten we het MES Value Discovery-rapport toe in een uitgebreide visiepresentatie. Daarbij benoemen we de juiste KPI’s en de mogelijke verbeterpunten die leiden tot een efficiënter en effectiever productieproces.

MES Value Discovery Contact Neem contact op met Wouter Tielemans