Wouter Tielemans +32 475 94 40 10

Quality and Specification Monitoring

LINK UW KWALITEITSTESTEN
AAN UW PRODUCTIECYCLUS

Door de resultaten van uw kwaliteitstesten (at-line, off-line) te koppelen aan uw productiegegevens bekomt u een hogere kwaliteitsgarantie op het eindproduct.  Ordina helpt u de werkinstructies op een flexibele manier elektronisch weer te geven, waardoor u efficiënter werkt. Ook het automatisch beheer van recepten van eind- en tussenproducten en de aansturing van de productie aan de hand van deze recepten draagt bij tot een vlottere productiecyclus.

CONCEPT

De Ordina Quality and Specification Monitoring-module is een standaardoplossing die kwaliteitsregistraties, werkinstructies en receptbeheer koppelt aan de uitvoering van productieorders en aan materiaalspecificaties. Zo kunt u ook uw Laboratory Information Management System koppelen aan uw MES-oplossing.

Aanpak

We houden rekening met uw specifieke noden en maken een delta-analyse waarbij de modulefunctionaliteiten afgestemd worden op de productie.

Resultaat

De Quality en Specification Monitoring-module laat u toe duidelijke kwaliteits-KPI’s te definiëren en de kwaliteitsvariaties beter bij te sturen. Dankzij de elektronisch beschikbare werkinstructies en de automatisch gecreëerde controlerecepten wint u zowel aan tijd als nauwkeurigheid.

Quality and Specification Monitoring Contact Neem contact op met Wouter Tielemans