Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

Application Integration Catalyst

Samenbrengen van mensen, processen en platformen

Vele bedrijven beschikken over een gefragmenteerd applicatielandschap. Dit is het gevolg van verschillen in producten, technologieën, leveranciers en gebruikers. Wenst u (klanten)informatie, afkomstig van verschillende kanalen efficiënt te benutten, moeten uw systemen en toepassingen perfect op elkaar afgestemd zijn.Meer en meer bedrijven zoeken naar een slimme oplossing om informatie te versturen en te ontvangen op een uniforme manier. Ordina VisionWorks helpt u bij het opzetten van de nodige connectie en interactie tussen mensen, processen en infrastructuur.Onze experts geven u het nodige en juiste advies, ontwikkelen en beheren een oplossing op maat. Zij doen beroep op de meest vooraanstaande technologieën.Hierdoor kan u een snelle dienstverlening naar klanten toe garanderen. U creëert flexibele business processen en verhoogt uw concurrentiekracht.   

concept

VisionWorks’ Integration Catalyst is een Ordina Consulting propositie die u helpt om snel de tijd en effort in te schatten, nodig om een nieuwe technologie efficient te integreren in uw IT-omgeving. De Application Integration Catalyst gegevens leveren u vele voordelen. Uw beoogde oplossing is gebaseerd op een vooraanstaande markttechnologie. U bent zeker van continuiteit, een flexibele aanpak, een volledige data check plus geautomatiseerde conversie. Onze Ordina VisionWorks experts garanderen u dat u verder werkt met correcte data.

aanpak

Samen met u bepalen we een migratiestrategie. Uw eindoel, uw beoorgde oplossing is ons vertrekpunt. Ordina VisionWorks consultants starten met een testconversie gebaseerd op uw productiedata. Data wordt nagekeken en gechecked in elke fase. Enkel gevalideerde data worden geconverteerd. Functioneel komt de geconverteerde data overeen met de data van uw bronsysteem. Elke stap kan nadien getraceerd worden.

resultaat

Onze experten garanderen u een snelle migratie. "Freeze" periodes worden vermeden of gelimiteerd. Continuïteit wordt gehandhaafd. U beschikt over een efficiente oplossing met data van hoge kwaliteit. Dankzij een begrijpbaar rapport en audit document ziet u perfect "wat" er veranderd is en hoe dit aangepakt werd.

Application Integration Catalyst Contact Neem contact op met Bart Van Mulders