Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

BI Catalyst voor Microsoft

GEEF STRUCTUUR
AAN UW BI-PROJECTEN

Met de BI Catalyst© beschikt Ordina over een specifiek technisch implementatieframework voor de uitvoering van Microsoft BI-projecten. Dit framework bevat de nodige elementen om ETL-transformaties op een gestructureerde manier te ontwikkelen: 

- Naamgevingconventies zorgen voor een unieke benaming van al de technische elementen binnen uw omgeving.
- Basisstructuren voor gemeenschappelijke tabeltypes garanderen een uniforme structuur en maken uw omgeving onderhoudsvriendelijk en transparant. 
- De BI Catalyst© bevat ETL-templates van de meest gebruikte datawarehouse-actionobjecten.  

Concept

De BI Catalyst© hanteert de Kimball-methodologie. Het framework biedt een oplossing voor een aantal vaak voorkomende problemen in datawarehouses op basis van MS SQL Server.

 

 

Aanpak

De BI Catalyst© is gebaseerd op de standaardcomponenten van SSIS, aangevuld met twee unieke troeven. Als eerste voorkomt het gebruik van best practices veel voorkomende valkuilen in een BI-project. Zo staat de Catalyst in voor uw datakwaliteit, herstartbaarheid, auditing & logging ... Daarnaast bieden voorgedefinieerde datawarehouse-templates en -tabellen een garantie op een snelle opstart van eender welk project.

Resultaat

Met de BI Catalyst© profiteert u van bewezen best practices. U bespaart op ontwikkeltijd en beschikt over een goed gestructureerd, onderhoudsvriendelijk en transparant datawarehouse. 

BI Catalyst voor Microsoft Contact Neem contact op met Bart Van Mulders