Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

BI Catalyst voor SAP

Verbinden wat samen hoort

Wat nodig is, is een manier om snel te juiste BI fundamenten te leggen?
Met de verschillende BI Catalyst© oplossingen van VisionWorks profiteert u van bewezen best-practices. U bespaart op ontwikkeltijd en beschikt over een goed gestructureerd, onderhoudsvriendelijk en transparante datawarehouse aanpak.
De Ordina Catalyst voor SAP garandeert de naadloze integratie van uw SAP ERP / BW systeem met SQL Server Integration Services en het Microsoft datawarehouse platform. De volledige ontsluiting en visualisatie kan met alle gangbare BI front-end oplossingen. De BI catalyst voor SAP biedt 10 verschillende modules voor SQL Server Integration Services, waarmee het volledige spectrum van data integratie voor SAP afgedekt is.
De oplossing, met volledige ondersteuning voor master-data omvat een grafische editor en kant-en-klare ETL processen en genereert overzichtelijke en bruikbare data modellen voor de standaard SAP modules FI, CO, SD, MM, …
De centrale beheerscockpit met flexibele ananlysemogelijkheden en overzichtelijke dashboards voor performantie, data kwaliteit, naamgeving, herstartbaarheid, … garandeert de beheersbaarheid van het platform.

BI Catalyst voor SAP Contact Neem contact op met Bart Van Mulders