Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

SAP BW powered by SAP HANA

Werk sneller, werk slimmer

Datavolumes worden groter. Het is niet steeds meer mogelijk om alle data simultaan, snel en efficiënt te laden. Uw management mist accurate data, gegevens voor het nemen van goede, correcte beslissingen. Eindgebruikers haken af omwille van lange responstijden en voeren niet alle gewenste analyses uit... SAP HANA moet query’s voor management informatie, rapportages én het laden van data versnellen. HANA opent de weg naar het realiseren van business voordelen door effectief gebruik te maken van real-time data.
De overstap naar SAP HANA is echter meer dan een database migratie. Hoe beheert u uw data en hoe garandeert u de kwaliteit van uw data? Is uw datamodel nog adequaat? Is uw klant specifieke code nog relevant? Ordina VisionWorks nam alle do’s & dont’s bij een “SAP BW on HANA”-migratie onder de loep en onderzocht de mogelijkheden voor een optimale implementatie van deze nieuwe technologie.

Download meer informatie

concept

Business Intelligence en Predictive Analyses met SAP BW powered by HANA vraagt om nieuwe denkwijzen. De effectiviteit van eerder geïmplementeerde oplossingen komt hierdoor soms in een ander daglicht te staan. Ordina VisionWorks biedt u een workshop aan waarin migratie-aspecten en nieuwe mogelijkheden toegelicht worden. Een optimalisatieplan waardoor u meer haalt uit uw SAP BW on HANA en uw data. U bezint eer u begint!

aanpak

VisionWorks, net als SAP, pleit voor een Life Cycle Plan voor uw data op basis van het “multi-temperatuur model” waarbij data ingedeeld wordt op basis van gebruik en verandering. Ervaring leert ons dat hier en daar acties zijn opgezet maar een effectief plan of een onderverdeling op basis van gebruik, zien we bijna niet. Wanneer men een investering in SAP HANA overweegt kan en mag het niet de bedoeling zijn alle data gewoon over te pompen. We maken een overzicht van uw data en de relevantie ervan, en we staan stil bij uw datamodel waarbij we rekening houden met de nieuwe mogelijkheden die een HANA systeem aanreikt. Door het herbekijken van uw bestaande code logica en deze af te toetsen met de nieuwe functionaliteiten die SAP BW on HANA biedt maakt dat u zeker niet alle data en code hoeft te migreren.

resultaat

Business Intelligence en Predictive Analyses met SAP BW on HANA vraagt om nieuwe denkwijzen. De effectiviteit van eerder geïmplementeerde oplossingen vormt geen garantie. Alvorens van start te gaan met uw migratieproject is het belangrijk even bij een en ander stil te staan. Ordina VisionWorks biedt u een migratie aanpak waarbij rekening gehouden wordt met alle migratie-aspecten en met alle nieuwe mogelijkheden die HANA biedt.

SAP BW powered by SAP HANA Contact Neem contact op met Bart Van Mulders