Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

BI MaturityScan

GRONDIGE ANALYSE,
CONCRETE PROGRESSIE

Verloopt de afstemming tussen uw informatievoorziening en -verbruik niet optimaal? Wilt u het rendement van uw Business Intelligence vergroten? De BI MaturityScan legt bloot waar in uw organisatie tijd, geld en energie verloren gaat. En ze toont hoe u dit kan aanpakken. 
Niet alle investeringen in Business Intelligence leiden tot betere prestaties. De BI MaturityScan geeft gericht advies over uw informatieproductie én uw informatiegebruik. Een optimale BI-benadering zorgt voor betere beslissingen, productievere gebruikers en een lagere bedrijfskost.

Download meer informatie

Concept

Er is meer nodig dan een set tools en een goede architectuur om uw Business Intelligence beter te laten renderen. Inzicht in de informatieproductie is slechts een begin. Uw BI rendeert pas maximaal als informatiegebruik en -productie op elkaar zijn afgestemd.

Aanpak

Met de BI MaturityScan meet Ordina of uw informatiegebruik en -productie in balans zijn. Met een heldere, gefaseerde aanpak brengen we strategie, prestaties en operationele informatie binnen uw organisatie in kaart. Anderzijds nemen we gebruikte applicaties en technologieën onder de loep. Ordina toont hoe u progressie maakt en tekent samen met u een roadmap naar succes uit.

Resultaat

De BI MaturityScan helpt u gericht te investeren in uw informatieproductie en -gebruik. Met een concreet verbeterplan vergroot u de meerwaarde van uw Business Intelligence.

BI MaturityScan Contact Neem contact op met Bart Van Mulders