Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

BI Value Discovery

OPTIMALISEER DE WAARDE van UW DATA

Of u nu reeds actief bent rond BI of u staat aan de start van een implementatie, tijdens de BI Value Discovery onderzoeken we of u klaar bent voor een een compleet nieuwe manier van werken, met de zakelijke gebruiker aan het stuur.

Verloopt de afstemming tussen uw informatievoorziening en -verbruik niet optimaal? Wilt u het rendement van uw Business Intelligence vergroten? De BI Value Discovery legt bloot waar in uw organisatie tijd, geld en energie verloren gaat. En ze toont hoe u dit kan aanpakken, want niet alle investeringen in Business Intelligence leiden tot betere prestaties. De BI Value Discovery geeft gericht advies over uw informatieproductie én uw informatiegebruik. Een optimale BI-benadering zorgt voor betere beslissingen, productievere gebruikers en een lagere bedrijfskost.

De verbeterpunten identificeren en omzetten in een duidelijk actieplan is een moeilijke oefening.
VisionWorks vereenvoudigt de klus en doorgrondt met de BI Value Discovery in een korte oefening uw rapporterings- en analyse behoeftes.  Als resultaat overhandigen we u een duidelijke business case op maat! …

BI Value Discovery Contact Neem contact op met Bart Van Mulders