Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

Project methodologie

perfecte oplevering van je BI of datawarehouse project

Zoals ieder project dient een BI of datawarehouse project op tijd opgeleverd worden, binnen budget en voldoen aan de vooropgestelde scope en kwaliteit.
Vele interne en externe factoren kunnen en zullen invloed hebben op het project en één of meerdere van deze controles in gevaar brengen.
Dit is de reden waarom VisionWorks ervoor opteert de controle op het project te maximaliseren.
We hanteren de de “PRINCE2®” project management methodologie.

Concept

PRINCE2® (PRojects IN a Controlled Environment) is een gestructureerde methode voor effectief project-management en is samengesteld vanuit praktijkervaringen. PRINCE2® is een flexibele en schaalbare methode, van toepassing op elk type project. De fasering van een project is niet vast, maar flexibel gericht op effectief bestuur, waardoor VisionGuide naadloos inpast op in de project fasering.

aanpak

De fasering van een project is niet vast, maar flexibel gericht op effectief bestuur, waardoor VisionGuide naadloos inpast in de project fasering. De VisionGuide processen zijn vooral uitvoerende processen. Het gaat over het maken van de oplossing en veel minder over het managen van het projectproces. Elke projectfase zal de VisionGuide werkpakketten doorlopen om zo een optimale oplevering van de project eindproducten te garanderen.

resultaat

U hebt een permanente zakelijke rechtvaardiging, business case,van het project. Een vooraf gedefinieerde en heldere organisatiestructuur met duidelijk beschreven, overeengekomen rollen en verantwoordelijkheden van uw onderneming, uw gebruikers en uw leverancier. Productgericht ttz met focus op de resultaten en niet alleen op de activiteiten. Project management als een proces, toepasbaar op alle soorten projecten, ongeacht schaal, type, organisatie, locatie of cultuur en – hoewel elk project uniek is in zijn resultaat, risico’s, objectieven, belanghebbenden, enz. – aanpasbaar aan de eigenheid van de klant en/of het project.

Project methodologie Contact Neem contact op met Bart Van Mulders