Bart Van Mulders Business Unit Manager +32 474 89 17 06

BI VisionGuide

UNIEKE METHODOLOGIE
VOOR BI-PROJECTEN

Vermijd vaak terugkerende valkuilen in uw BI-project met VisionGuide, de projectmethodologie van Ordina VisionWorks. VisionGuide is meer dan een projectmanagementtool. Het is ook een gestructureerde projectaanpak, die u verzekert dat u tijdens de implementatie niets over het hoofd ziet.

De VisionGuide-methodologie bewijst al tien jaar lang haar waarde en is uitgegroeid tot een totaalaanpak, steunend op een ruim arsenaal aan best practices.

Concept

BI-projecten kennen een eigen dynamiek, met steeds veranderende vereisten. Business Intelligence vergt een flexibele benadering van ontwikkeling en projectmanagement.


De VisionGuide vormt de ideale leidraad voor uw BI-project en stelt concrete doelen voorop in cycli van zes tot acht weken. Hierbij werken we parallel in vier verschillende pakketten: voorbereiding, analyse, ontwikkeling en realisatie, en implementatie.

Aanpak

De VisionGuide-methodologie verschilt op essentiële punten van andere benaderingen. Zo vertrekt Ordina VisionWorks vanuit een iteratieve uitvoering. Zowel tijdens analyse als tijdens implementatie, en over de verschillende werkpakketten heen.


De parallelle aanpak van analyse en ontwerp zorgt voor een optimale informatie-uitwisseling tussen analisten en ontwikkelaars. Hierdoor kunnen zij snel inspelen op wisselende omstandigheden.

Resultaat

De unieke benadering van de VisionGuide maakt van uw BI-project een wendbare machine. Binnen elk werkpakket maakt u gebruik van handige templates en checklists, zonder aan flexibiliteit in te boeten.


De potentiële toegevoegde waarde van uw BI-project is enorm. Met de VisionGuide boort u het volledige potentieel aan.


BI VisionGuide Contact Neem contact op met Bart Van Mulders