Freya Wolles Business Unit Manager Q +32 496 77 45 14

Managed Q Services

KRUISBESTUIVING TUSSEN
KWALITEIT & TECHNOLOGIE

De technologische mogelijkheden voor uw bedrijf breiden elke dag uit. Enerzijdswil u optimaal gebruik maken van de beschikbare technologie, anderzijds moet die technologie ook beantwoorden aan hoge kwaliteitseisen en wet- en regelgeving.

Met het Managed Quality Services-model (MQS) van Ordina realiseert u de perfecte kruisbestuiving tussen kwaliteit & technologie. Het MQS-model staat garant voor kennisinstroom, flexibele ondersteuning, een snelle responstijd en het wegwerken van ‘idle time’.

Download meer informatie

Concept

MQS is een unieke serviceaanpak waarmee Ordina u ondersteunt bij uw quality- en compliance-uitdagingen. MQS omvat verschillende pakketten afgestemd op uw kwaliteitswensen, flexibiliteit en budget.

Aanpak

De Ordina Delivery Manager, uw single point of contact, analyseert proactief uw behoeftes en brengt u in contact met de juiste experts. Hij controleert en coördineert uw serviceplanning en -uitvoering, en plant frequent forecast- en deliverymeetings in voor een optimale service.

Resultaat

De Ordina MQS-aanpak maakt het u makkelijk om uw budget te beheren en brengt u in contact met quality experts. Daarbovenop bespaart u kosten dankzij een weldoordacht service- en kennismanagement en standaardisatie.

Managed Q Services Contact Neem contact op met Freya Wolles