Mark Vandenwauver Information Security Officer/Business Unit Manager +32 470 24 85 81

Application and Infrastructure Healthcheck


Hacking en internetcriminaliteit krijgen de laatste tijd steeds meer aandacht. Er verschijnen regelmatig berichten in de media over diefstal van klantgegevens of gehackte websites. Deze berichten zijn echter alleen het topje van de ijsberg. Momenteel zijn er vele incidenten die niet tijdig ontdekt worden of de ondernemingen houden het liever intern. Het is daarom heel belangrijk dat u voorbereid bent op een aanval door hackers. Dit kan door de juiste beveiligingsmaatregelen te nemen en op peil te houden. Maar zijn de maatregelen die u neemt voldoende om hackers buiten de deur te houden, vandaag, morgen, overmorgen ….?

Ordina’s security consultants helpen u graag uw risico’s in kaart te brengen. Zij beschikken over de nieuwste tools en technieken en sporen kwetsbaarheden in de beveiliging van uw systemen en applicaties op d.m.v. penetratietesten en ethical hacking. Zij zijn getraind om hierbij de denk- en werkwijze van hackers te volgen.

concept

Met de Ordina Application & Infrastructure Healthcheck doorgronden we in enkele dagen tijd de zwakke schakels in uw applicaties en netwerk systemen. Kwetsbaarheden van deze systemen kunnen hackers misbruiken. Een juiste informatiebeveiliging is dan ook cruciaal voor het voortbestaan van uw bedrijf.

aanpak

Wij brengen de systemen in de digitale keten in beeld. Hierna voeren wij penetratietesten en ethical hacks uit om de kwetsbaarheden te bepalen. Wij onderzoeken of we deze kwetsbaarheden kunnen benutten om toegang te krijgen tot uw systemen. De Ordina security expert stelt een rapport op van dit alles en doet verbetervoorstellen inzake uw beveiliging.

resultaat

U krijgt een overzicht van de zwakke plekken in de beveiliging van uw systemen. In de rapportage geven wij een root-cause analyse en komen we met specifieke aanbevelingen om deze zwakke plekken op te lossen en uw organisatie afdoende te beveiligen tegen hackers. U beschikt over een duidelijk rapport waarin uw risico’s in kaart werden gebracht en hoe u deze kan oplossen of vermijden.

Application and Infrastructure Healthcheck Contact Neem contact op met Mark Vandenwauver