Wouter Tielemans +32 475 94 40 10

APS Value discovery

MAAK WERK VAN EEN
EFFICIËNT PLANNINGSPROCES

Is het een uitdaging om uw dagelijkse planning op punt te stellen? Met de Ordina Advanced Planning & Scheduling Value Discovery doorgrondt u in een oogopslag uw planningsproces en -behoeftes. We analyseren het planningsproces van uw productie, logistiek en personeel, brengen de zwaktes ervan in kaart en stellen u concrete verbeterpunten en haalbare oplossingen voor. Zo bespaart u kosten én optimaliseert u uw dienstverlening.

Download meer informatie

Concept

Met de Ordina APS Value Discovery doorgronden we in enkele dagen tijd uw planningsproblematiek en -behoeftes. We verdiepen ons in uw organisatie en brengen uw operationele processen in kaart. 

Aanpak

Op basis van het APS Value Discovery-rapport definiëren we uw persoonlijke business- en planningsuitdagingen. We analyseren de resultaten en duiden de pijnpunten en hun impact op uw organisatie.

Resultaat

Het resultaat van de APS Value Discovery lichten we u uitgebreid toe in een visie-presentatie. We benoemen de juiste KPI’s die leiden tot meer efficiëntie en effectiviteit, en reiken u verbeterpunten aan voor uw onderneming.

APS Value discovery Contact Neem contact op met Wouter Tielemans