Kris Van Marcke Senior Business Consultant +32 474 98 42 83

Value Discovery: Optimization Awareness

Is er ruimte voor "optimalisatie"?
Bezin eer je begint!

Optimalisatie is niet gekend, wordt als niet relevant bestempeld, of gezien als de heilige graal?
Ordina experts helpen u de waarde van optimalisatie voor uw organisatie in te schatten.
Welke verbeteringen zijn te realiseren?
We introduceren een aanpak zodat we, samen met uw medewerkers, een heldere analyse kunnen maken van de mogelijkheden, de opportuniteiten, de uitdagingen en de valkuilen.
Door er voor te zorgen dat uw verwachtingen duidelijk, correct en meetbaar zijn komen we tot meer haalbare en relevante resultaten!

concept

Optimalisatie is een term die vele ladingen dekt. Het houdt de belofte in iets beter te maken. Het "wat", "hoe" en "wanneer" blijft de vraag.
Ordina experts zorgen dat u goed voorbereid bent wanneer u een optimalisatietraject binnen uw organisatie overweegt. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers de basisconcepten begrijpen. Wij zorgen voor de nodige opleiding voor een professionele benadering en het gebruik van specifieke tools tijdens het project of we werken samen op specifieke business cases om het effectieve potentieel qua optimalisatietrajecten te definiëren.

aanpak

Een eerste, generieke presentatie over Optimalisatie geeft u een helder en duidelijk beeld over wat u wel en niet kan verwachten van een optimalisatietraject. Vervolgens organiseren we een opleiding waar zowel de theoretische als de praktische kant van een dergelijk traject grondig toegelicht wordt. Dit kan gecombineerd worden met een hands-on-training met specifieke optimalisatietools. Door een value scan (inventarisatie en evaluatie van processen, middelen, ..) kijken we samen waar optimalisatie een rol kan spelen en wat de concrete impact hiervan kan zijn.

resultaat

Ordina's Optimization Value Discovery propositie maakt dat u bezint voor u begint! Alvorens een optimalisatieproject op te starten weet u wat u kan verwachten. Een eerste garantie op succes. U weet op voorhand hoe u kan inspelen op de resultaten, de gevolgen van uw optimalisatie. U weet welke competenties u nodig heeft en welke tools u kan gebruiken.
Wij geven u alle troeven in handen om uw optimalisatieproject grondig te plannen en uw kansen op succes te maximaliseren.

Value Discovery: Optimization Awareness Contact Neem contact op met Kris Van Marcke