Wouter Tielemans +32 475 94 40 10

Personeelsplanning

Optimale en klantgerichte inzet van medewerkers

Uw personeel is belangrijk.  Uw personeelsplanning is complex.
Een optimale personeelsplanning dient rekening te houden met de wet –en regelgeving, de contractuele afspraken met klanten, competenties, beschikbaarheid en voorkeuren van uw personeel. 
Ordina's personeelsplanning oplossing vereenvoudigt de complexe planningspuzzel.
Met onze oplossing beschikken uw planners over de middelen en informatie nodig om de planning te laten aansluiten bij uw bedrijfsdoelen op het gebied van efficiëntie, klantenservice, winstgevendheid én medewerkerstevredenheid.

 

concept

Ordina's personeelsplanning oplossing vereenvoudigt het complexe planningsproces. We beogen betere prestaties en een hogere efficiëntie door een betere planning van en voor uw medewerkers. Doel is een hogere personeels- en klantentevredenheid. 
Hierbij wordt rekening gehouden met alle specifieke beperkingen van uw organisatie, zoals contractuele afspraken met klanten, arbeidswetgeving, en de beschikbaarheid en mogelijkheden van mensen en middelen.
Met onze oplossing beschikken uw planners over de middelen en informatie die nodig zijn om de planning te laten aansluiten bij uw bedrijfsdoelen op het gebied van efficientie, klantenservice en winstgevendheid.

aanpak

Ordina's kennis en ervaring in uw sector garanderen een 100%-fit aanpak.
In de "value-discovery" fase analyseren we uw bestaande planningsprocessen en identificeren we de verbeterpunten. De basis voor uw businesscase en een projectvoorstel.
In de "value-delivery" fase implementeren we samen met uw medewerkers de best passende planningsoplossing. Ordina leidt uw gebruikers op en ondersteunt u in de roll-out.
Onze "value-support"-diensten garanderen u een immer feilloos werkende planningsoplossing.

resultaat

Een multi-resource planningsoplossing. Intern én extern personeel, middelen en materialen worden efficiënt ingezet. Uw planning houdt rekening met kennis, competenties, beschikbaarheid, wensen en voorkeuren van medewerkers. U bent in regel met de arbeidswetgeving, sociale akkoorden én contractuele afspraken met klanten. Een gepersonaliseerde, op de juiste KPI's gebaseerde rapportage. U kan snel inspelen op veranderde situaties en verstoringen. "Multi-level" planning door de integratie van lange termijn capaciteitsplanning met maandelijkse of wekelijkse detailplanning en de dagelijkse operationale taakafhandelingen.   Kortom, een intelligente personeelsplanning op maat. Lagere kosten en een hogere operationele efficiëntie voor een hogere klantenservice.

 

Personeelsplanning Contact Neem contact op met Wouter Tielemans