Peter Wuytack Business Development Manager Infrastructure +32 475 45 32 40

Datacenter & Cloud management

DE BASIS VOOR
EEN TOEKOMSTGERICHT BEDRIJF

Bij de keuze van het juiste datacenter gaat u niet over één nacht ijs. Als kern van uw IT-infrastructuur moet uw datacenter – privaat of in de cloud – immers aan tal van uitdagingen beantwoorden. Onder meer kostenefficiëntie, flexibiliteit en gegevensbescherming zijn hierbij cruciaal.

Heel wat oplossingen laten u toe om uw bedrijf optimaal te laten functioneren en groeien. Ordina denkt actief met u mee om voor uw bedrijfsprocessen en –vereisten de ideale oplossing uit te tekenen.

Concept

Een georganiseerd, goed beheerd en up-to-date datacenter is de basis van uw IT-infrastructuur. Om de continuïteit en kwaliteit van uw IT-diensten te optimaliseren, helpt Ordina u om de juiste keuzes te maken. We staan u bij om het juiste datacenter te selecteren, te implementeren en te beheren. Samen werken we aan een toekomstgerichte oplossing, met een privédatacenter en/of een cloudoplossing.

Aanpak

We hebben oog voor de efficiëntie, kosteneffectiviteit en continuïteit van uw diensten. Ordina onderzoekt uw bedrijfssituatie en stelt op maat de juiste oplossing en technologie voor. Virtualisatie van servers, applicaties en storage kan gefaseerd verlopen. We zorgen er bovendien voor dat uw oplossing meegroeit met uw bedrijf. Om deze aanpak te realiseren maken we gebruik van doorgedreven partnerships met Dell, Microsoft, VMware en Comparex.

Resultaat

Uw datacenter of cloudoplossing verschaft u de nodige gemoedsrust. Performant om snel in te spelen op uw vragen, flexibel genoeg om mee te groeien met uw organisatie of met markttrends. Voor uw gebruikers zijn alle diensten bovendien overal beschikbaar. Het beheer verloopt transparant, professioneel en volgens uw bedrijfsprocedures. Zo bent u helemaal klaar voor de business van morgen.

Datacenter & Cloud management Contact Neem contact op met Peter Wuytack