Laurent Van Hoorebeke Infrastructure Architect +32 476 68 93 48

Future Ready Networking solutions

Verander uw netwerk, activeer uw bedrijf!

Voldoet uw huidige WLAN infrastructuur nog wel aan de eisen van deze tijd? Is uw netwerk veilig? Hoe verzekert u zich van hoge beschikbaarheid van uw netwerk? Ordina is Dell Premium Partner en gelooft in Dell’s Open standard gebaseerd networking platform en de bijhorende oplossingen. U hoeft bij aanschaf niet meer een te groot systeem te kopen dat hoge bedrijfskosten met zich meebrengt en later prestatieproblemen oplevert naarmate applicaties groeien en verkeerspatronen veranderen.
Ordina ondersteunt u om uw eindgebruikers en endpoints solutions te verbinden met beveiligde oplossingen op maat van uw bedrijf.

Download meer informatie

concept

We bieden u een onderscheidende keuze in Dell netwerk- en securityproducten om uw netwerk te transformeren, uw IT-kosten te herdefiniëren en sneller resultaten te behalen. De oplossingen onderscheiden zich door:
Eenvoud: maak architectuur en werking eenvoudiger.
Flexibiliteit: beheer uw netwerkstrategie met combineerbare, modulaire platforms op basis van open standaarden.
Capaciteit: voorzie steeds in voldoende en performante verbindingen tussen uw werkposten en back-end systemen.
Onze experts zijn gecertifieerd in de leading producten: Dell SonicWALL – Dell Force10 – Dell PowerConnect

aanpak

Ordina’s dedicated infra- team is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van een veilige en betrouwbare IT-infrastructuur. Een netwerk dat u in staat stelt om overal veilig (samen) te werken. Waar, wanneer en met welk device dan ook. Altijd en overal toegang tot al uw applicaties en uw data. Binnen onze projecten verzorgen wij het ontwerp, installatie, kennisoverdracht, documentatie en projectmanagement. Indien gewenst kunnen wij na oplevering ook het gehele of gedeeltelijke beheer voor uw organisatie verzorgen.

resultaat

U moderniseert uw  netwerkinfrastructuur en herdefinieert de kosten voor netwerk en beveiliging.
U kan profiteren  van het unieke portfolio oplossingen van Dell die zijn ontworpen om uw netwerk te optimaliseren voorbij de infrastructuur. Zo verbetert u de IT-efficiëntie en verlaagt u de kosten met gevalideerde oplossingen voor servers, storage, netwerken, beveiliging en support in heel de onderneming.

Future Ready Networking solutions Contact Neem contact op met Laurent Van Hoorebeke