Tom Jaspers Business Unit Manager - Business Platform Services +32 476 58 75 48

Intelligente storageoplossingen

OPSLAGSYSTEMEN DIE MEEGROEIEN MET UW BUSINESS

Inschatten hoe groot uw behoefte aan opslag zal zijn in de toekomst, is vaak onbegonnen werk. Ook het aantal transacties per seconde dat uw systeem kan verwerken, evolueert vaak onverwacht.

Met Ordina’s intelligente storageoplossingen maakt u komaf met deze vage schattingen. Een modulair opgebouwd opslagsysteem knoopt stevig aan bij uw bedrijfspotentieel. Veranderen uw storagevereisten, dan zorgen wij ervoor dat uw opslagcapaciteit soepel mee evolueert.

Concept

Uw infrastructuur verandert voortdurend. Om slim in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, begeleidt Ordina u naar de juiste intelligente storageoplossing. Die oplossing laat u toe om snel te schakelen: groeit de vraag naar opslag of het aantal transacties, dan evolueert het systeem naadloos mee.

Aanpak

Ordina ondersteunt u in het hele proces van intelligente storage. In een eerste fase maken we de balans op van uw huidige uitdagingen en stemmen we af waar uw bedrijf in de toekomst heen gaat. Op basis daarvan begeleiden we u naar de juiste keuze van storageoplossing. Daarna implementeren we de gepaste infrastructuur. Ook nadien staan we borg voor het succes van uw IT-infrastructuur: met strakke opvolging en grondige nazorg monitoren we uw storageomgeving.

Resultaat

Met een modulair storagesysteem legt u de basis voor de toekomst van uw infrastructuur. Een stapsgewijze aanpakt garandeert u de nodige flexibiliteit. We stemmen uw systeem af op uw uitdagingen voor de nabije toekomst. Daarna volgen we stipt de groei op van uw infrastructuur.

 

Groeit uw vraag naar opslagcapaciteit of transactiesnelheid? Dan sluiten we vlot nieuwe aanpassingen aan op uw bestaande infrastructuur. Continuïteit blijft altijd gewaarborgd.

Intelligente storageoplossingen Contact Neem contact op met Tom Jaspers