Luc Lemaire Senior BI Architect +3215295858

Datamigratie, data-integratie en datakwaliteit

GEGARANDEERDE KWALITEIT
EN VEILIGHEID VAN DATA

Datamigratie is complex, maar onmisbaar om strategische keuzes te maken. Tijdens de migratie kunt u zich geen missers veroorloven. Of het nu gaat om de introductie van een nieuw pakket, de consolidatie van meerdere systemen of om nieuwbouw: gegarandeerde kwaliteit is een must.

Bij Ordina beseffen we dat migratie meer inhoudt dan louter conversie van data. Wij denken in termen van het converteren van producten, het waarborgen van uw informatieflow en het verzekeren van uw klantenwerking. Daarom gaan we voor een integrale benadering van datamigratie, data-integratie en datakwaliteit. Onze ISO 27001-certificatie onderstreept onze zorg voor de veiligheid en kwaliteit van uw gegevens.

Concept

Datamigratie of data-integratie door Ordina biedt u heel wat voordelen. Uw doelsysteem hoort bij de leidende technologieën op de markt. Met een flexibele aanpak, een volledige controle en een geautomatiseerde conversie waarborgt u de continuïteit. We zorgen er bovendien voor dat uw doelsysteem schone data krijgt.

Aanpak

We bepalen de migratiestrategie in nauw overleg met u. Uw doelsysteem vormt ons uitgangspunt. We starten met een proefconversie met productiedata. Bij elke stap tellen en controleren we alle gegevens. We converteren enkel gevalideerde data. Geconverteerde gegevens zijn functioneel dezelfde als die uit uw bronsysteem. We kunnen bovendien alles herleiden en auditen.

Resultaat

Dankzij onze specialisten verloopt de migratie erg snel. Een ‘freeze’-periode is niet nodig, zodat uw continuïteit niet in het gedrang komt. Een performant doelsysteem met gegarandeerde datakwaliteit is de uitkomst. Via een uitgebreid rapport en een audit ziet u perfect wát we gedaan hebben en hóe we het deden.

Datamigratie, data-integratie en datakwaliteit Contact Neem contact op met Luc Lemaire