Wonne Keysers Business Unit Manager JWorks +32 476 22 63 30

MongoDB

Hoe moderne toepassingen een haalbare kaart worden

It departmenten moeten sneller reageren op vragen van de business. Vlotter nieuwe oplossingen ontwikkelen en beschikbaar stellen, wendbaarder zijn. Bedrijven willen moderne applicaties, interactief, gebruiksvriendelijk en beschikbaar via alle mogelijke kanalen.
MongoDB's technologie laat toe sneller en goedkoper innoverende oplossingen te bouwen, door data van verschillende databronnen (gestructureerd en ongestructureerd) te combineren.
Nieuwe initiatieven rond big data, mobile en social media kunnen eenvoudig opgestart worden.
Moderne toepassingen, tot nu toe duur én complex, worden voor onze klanten plots haalbaar.

Concept

MongoDB is de leidende document-based (JSON) NoSQL-database die wordt gebruikt door bedrijven van allerlei omvang, in alle bedrijfstakken en voor zeer uiteenlopende applicaties. Met schemaloze databases kunnen applicaties snel ontwikkeld worden, terwijl developers nog altijd de functionaliteit krijgen die zij verwachten van een database en meer dan dat, inclusief o.a. rijke query mogelijkheden, automatische replicatie en schaalbaarheid. MongoDB is een opensource document-georiënteerde database geschreven in C++.

aanpak

Ordina is de eerste Advanced Partner en Reseller van MongoDB in de Benelux.
Binnen de locale Java-groep zit een team van meer dan 15 gecertificeerde consultants, zij ontwikkelen applicaties op maat en hebben kennis en ervaring met het combineren en ontsluiten van data uit verschillende databronnen. Het team bouwt uw applicaties, helemaal afgestemd op uw business, uw ambities en uw IT-landschap. Voor pc, web of mobiel. Via tal van samenwerkingsvormen en voor uiteenlopende uitdagingen. Tegen een competitieve prijs en binnen een strakke timing.

resultaat

MongoDB’s NoSQL database is de nieuwe generatie operationele database, ontwikkeld voor de bouw van nieuwe softwareoplossingen, vandaag en morgen. De oplossing aangeboden door Ordina en MongoDB bieden een aantrekkelijke propositie voor bedrijven die van start willen gaan met innovatieve projecten die hun klantenservice verhogen of hun operationele efficiëntie verbeteren.

MongoDB Contact Neem contact op met Wonne Keysers